• Copyright © Enduro Fun Bikers

  • 2

    Description slide 2

  • Description slide 3

  • Description slide 4

Verslag EFB 18 jaar
En week of twee geleden ingelogd via vrienden , donderdag 15 en vrijdag 16 augustus was het zover.
we zijn 3 nieuwkomers: Raf ,Steven en Peter. onze andere 3 ervaren dorpsgenoten waren reeds woensdag vertrokken.
donderdag 15 augustus: vroeg op pad om tijdig op “Domain Du Blequin” te zijn. alles goed gevonden, juist op tijd voor het ontbijt! de Yamaha-boys ook juist op tijd.
snel omkleden en de motor op. De start was wat zoeken, vooral systeem D was nieuw voor ons, en een kettingbreuk bij de Yamaha’s. Daarna liep alles vlot, met als uitblinker de Yamaha van Maarten Govaert.
Voor de rest was het een ritje met vallen en opstaan, en alles wat bekijken vanaf de tweede rij.
zo een rit kan je alleen maar onder begeleiding van een ervaren enduro-rijder Mister E F B (Frank Priem) tot een goed eind brengen. Zoek anders de weg zelf maar eens!
nog gezellig met z’n allen eten en de motor klaarzetten voor de volgende dag.
 
vrijdag 16 augustus: de andere rijders laten op zich wachten, ‘t zijn ni van de minste die dan opdagen!! Manuel Priem, Ronny Gielen, Jurgen Baetens en de Gasgas-rijder Mirando Dewilde.
duidelijk te zien dat die mannen toch iets in petto hebben. zeer vlotte rit, alleen ne keer of 2 ambras met nen boer. ritje door de valleien is niet van de poes, we zijn hier duidelijk op tour met een kenner Mister E F B ( Frank Priem). nog eens goed gegeten en ene gedronken met de groep en dan richting huis
 
Kortom een geslaagde 2-daagse
Merci aan Frank
Merci Steven voor het vervoer
 
f t g
Copyright © 2019 misterefb.be