• Copyright © Enduro Fun Bikers

  • 2

    Description slide 2

  • Description slide 3

  • Description slide 4

Educatierit De Ginste:

Het was om het in 3 woorden te zeggen: Dik in orde!

’s Morgens vroeg stonden de koffie en de koeken al klaar, rustige plezante sfeer. Zeker omdat het voor mij een lange tijd geleden was dat ik had gereden en niet wist aan wat ik me kon verwachten.
Mister EFB had ik nog nooit ontmoet, echter wel enkel maar positieve dingen over gehoord. Zijn emails en spreken trouwens voor zich. Net als zijn palmares onder de enduristen bij ons.

Na een korte duidelijke briefing gingen we op pad. Het was de perfecte combinatie van alle enduro aspecten: van boomstammen overmeesteren tot bochten nemen, van zeer smal, kort en technisch tot langere stukken in open velden en van steile hellingen tot diezelfde afdalingen. Maar bovenal, de positie op de moto bij elk onderdeel. Niks werd over het hoofd gezien!

De sfeer zat goed en de ganse groep deed goed mee aan systeem D, hielpen elkaar waar nodig en op tijd werd er een vloeistof-stop ingelast. Ook de streek was plezant voor mij, ik ben van een andere provincie dus altijd goed om eens nieuwe wegen en paden te ontdekken. Bij de aankomst was alweer alles geregeld bij een zeer vriendelijke frituurist. (ben zijn naam kwijt)

Kortom – ik heb er veel deugd van gehad en mij mag je zeker verwachten voor nog meer ritten zowel hier als in het buitenland.

Bedankt Frank!

f t g
Copyright © 2019 misterefb.be